Autentisk italiensk Gourmet pizza

lidt bedre end andre gode pizzaer i byen  

 

Er det Mamma’s specielle ost? Den grønne hvidløgsolie? Dejen, som er efter original, italiensk opskrift? Eller alle vores toppings i prima kvalitet? Vi tror, det er den unikke kombination af alle fire ting, der gør vores pizzaer til noget særligt.

Vores ståsted er altid ærlig kvalitet. Det er derfor, vi fx hjemmehakker oksekødet til vores pizzaer og laver alle vores dressinger selv. Smagen skal til enhver tid kunne tale for sig selv.

Find din favorit på kortet nedenfor, eller sammensæt din egen yndlingspizza her.

 

Hent dine pizzaer på Grønnegade 15, Horsens C.

 

Gourmet Pizzaer

Frit valg 149,-

 

Pizze Di Parma
Frisk mozzarella, parmaskinke, friske cherrytomater, revet parmesan samt rucola

 

Pizze Di Diablo (stærk)

Frisk mozzarella, salami di picante (Krydret salami), artiskokker, jalapeños, revet parmasan samt rucola

  

Pizze Di Bresaola

Frisk mozzarella, bresaola (Lufttørret okseinderlår) semidreid tomater, parmasan, rucola

 

Pizze Di Manzo

Oksemørbrad, gorgonzola, artiskok samt peberfrugt

 

Pizze Di Patata

Frisk mozzarella, tynde skiver af kartoffel krydret med groft salt og peber semidried tomater, samt trøffelolie

 

Bestil din gourmetpizza som take away her

 

Gourmet pizza i Horsens af højeste kvalitet

Velkommen til en smagsoplevelse, der vil forvandle din pizzaoplevelse fra almindelig til enestående. Vores Gourmet pizza er skabt med omhu og kærlighed til de fineste ingredienser for at give dig en smag, du aldrig vil glemme. Hvad gør vores Gourmet Pizza særlig? Vores dygtige pizzamagikere håndlaver hver eneste pizza med omhu og opmærksomhed på detaljer. Resultatet er et mesterværk i hver bid. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vores Gourmet pizzaer er toppet med de fineste oste, friske grøntsager og de mest saftige kødvarianter, der findes. Vores kokke er konstant på jagt efter spændende smagskombinationer. Fra trøffelolie og ricotta til prosciutto - vores Gourmet pizzaer er fyldt med overraskelser. Du kan forvente farverige toppings og kunstneriske arrangementer, der vil tage din ånde fra dig. Vores Gourmet pizzaer er ikke bare lækre, de er også smukt præsenteret. Så, hvis du ønsker en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, bestil din Gourmet pizza i dag og opdag himlen på en tallerken.