Nytårmenu ud af huset

Vil du gerne sige farvel med manér til året der gik, har vi sammensat en velafbalanceret nytårsmenu, som er rig på smagsnuancer. Vi laver maden af eksklusive råvarer, heriblandt en mørbrad, hvor man kan smage kvaliteten i hver en bid.

Nytårsmenuen smager af, at du har taget utallige kokkekurser – men du behøver ikke at vide noget om mad. Det klarer vi for dig. VI har også anrettet maden, så du som vært skal bruge tæt på ingen tid i køkkenet. Du skulle jo nødig gå glip af festen eller dine gæster.

Bestil på tlf. 75 61 60 22

     

Nytårsmenu

  

Forret

Cremet hummersuppe tilsmagt med cognac serveret med krebsehaler og krydderurteolie.

Hovedret

Flammegrillet Tournedos af oksemørbrad med Madagaskar pebersovs, sesamstegte petitkartofler, bagt tomat med hvidløgssmør samt sprød bønnesalat af to slags bønner og rødløg, vendt i sennepshonningdressing. 

Dessert

Tretrins desserttapas bestående af mørk chokoladeskål med chokomousse og hvide chokoladeperler, profiteroles med fyld af vaniljecreme og saltkaramel og jordbærmoussekage med frisk jordbærmousse dekoreret med jordbærstykker i rød gele.

 

Pris pr. kuvert kr. 350,-

Bestil helt ned til 1 kuvert. Ring og bestil på tlf. 75 61 60 22

 

Tilkøb af mellemret

Carpaccio af bresaola serveret med trøffelmayo, sprød rucola samt semidried cherrytomater.(Mellemretten kan ikke udskiftes med andre retter i menuen). (+100 pr. kuvert)

 

Levering eller afhentning i Horsens

Få nytårsmenuen leveret til døren nytårsaften for kr. 100,-

Vi leverer inden for bygrænsen i Horsens mellem kl. 11.00-15.00.

Ønsker du at hente maden selv, kan du komme d. 31/12 mellem kl. 12.00-14.00 på Grønnegade 15, Horsens C.

 

Har du spørgsmål til nytårsmenuerne ring da på tlf. 75 61 60 22

Vi glæder os til at gøre din aften uforglemmelig!