Fra det varme Italien til det kolde nord

Hos Mamma’s er maden god og ikke mindst ærlig. Jeg er Morten og er ikke italiener. Til gengæld er vores passion for det smagfulde, italienske køkken kun blevet stærkere af vores rejser i Støvlelandet og af vores tilsammen over 50 år i branchen.

Madkulturen i Italien er bare noget særligt! Her spiser man sammen, og man spiser ude ofte. Udvalget er bredt – og meget mere end pizza og pasta – så der altid er mad på menuen, der passer til humøret hos familie og venner i alle aldre.

Den tankegang har vi taget til os til Horsens, hvor vi er fra. Det er derfor, at du hos Mamma’s både kan få stenovns-pizzaer efter original, italiensk opskrift og saftige, møre bøffer af højeste kvalitet – eller en rejecocktail og en ”wienerdreng” med det hele, hvis du er i dét humør.

 

Kokken og indehaverne af Restaurant Mamma’s og Over Middel, Morten Klitsgaard Knudsen, kom ind i branchen som teenagere. Han har mange års erfaring med at tilberede ualmindelig smagfuld mad fra mange forskellige køkkener.

 

 

Midt i Latinerkvarteret i Horsens

Restaurant Mamma’s ligger i Grønnegade lige ved siden af Horsens Ny teater. Det er den eneste Italienske restaurant i ”Latinerkvarteret”.

Vi gør os stor umage med, at indretningen er så autentisk italiensk som muligt. Om sommeren er vores hyggelige gårdhave åben, hvor du kan nyde de smagfulde retter til Italiensk musik, springvandet der risler og de rødternede duge – en lille bid af Italien.
   

Se menuen og bliv fristet her

Ønsker du at tage den autentiske italienske smag med hjem? Så har vi også en stort udvalg af lækre retter som take away.